Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

El Reial Madrid i les Illes Caiman: "L'Agència Tributària hauria d'obrir una comprovació"

El portal Info Libre informa que dos hòldings de les Illes Caiman aporten 200 milions d'euros a una filial luxemburguesa (Providence) que finança al Real Madrid. N'hem ampliat detalls al 'Què t'hi Jugues!' i hem conversat amb Carlos Cruzado, president del sindicat de Tècnics d'Hisenda.

El Reial Madrid va acceptar que el fons Providence li pagués 200 milions des de les Illes Caiman sabent que podia incórrer en 'frau de llei'. Aquesta és la informació que publiquen els companys del mitjà InfoLibre. Sobre aquesta notícia n'hem ampliat detalls amb la periodista Begoña Pérez, autora de l'article i qui ha apuntat que "el director financer del club ja va advertir a l'equip sobre l'estructura societària del fons: hi ha riscos reputacionals i fiscals, ja que el fons no amaga les seves filials a les Illes Caiman i es podria considerar frau de llei".

Al 'Què t'hi Jugues!' també hem pogut saber quines conseqüències podria tenir la notícia a nivell legal i tributari i si Hisenda podria arribar a obrir una investigació sobre aquest cas. De tot plegat, n'hem parlat amb Carlos Cruzado, president del sindicat de Tècnics d'Hisenda.

Segons explica Cruzado, "Sembla que, pel que es desprèn de la informació publicada, podria existir un intent d'elusió fiscal".

Amplia Cruzado que "ja estem acostumats a veure aquests entramats societaris. S'evita la retenció del 24% en els pagaments. La impressió que dóna aquesta informació és que sembla una operació dissenyada per evitar aquesta retenció". Tot afegint que aquest cas s'hauria d'investigar: "Si encara no està en mans de l'Agència Tributària, aquesta hauria d'obrir una comprovació per determinar si efectivament el Reial Madrid ha evitat retenir aquest percentatge".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?