Sociedad

Retards (in)justificats

Natxo Lara, periodista

La Columna (24/01/2021) Natxo Lara, periodista

La Columna (24/01/2021) Natxo Lara, periodista

01:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614158820_284374/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Ja vam estar quasi un trimestre tancats a casa, confinats, perquè no hi havia mascaretes per a tots. En realitat, els qui manen estaven barallant-se per a veure com repartien el negoci. Li van comprar a un ‘xino’ milions i van crear una oficina mundial per a canalitzar la contractació. És a dir, per a repartir-se el pastís. Això, justament, en la terra del tèxtil, on podríem haver-ne produït un milió al dia si totes les empreses s’hagueren unit.

Anem pel mateix camí amb les vacunes. Tant costa fer vacunes? En abril serà el gros de la vacunació. Ara portem dues setmanes per a vacunar els majors de 90 anys… com si hi haguera (per desgràcia no hi ha) cent mil majors de 90 anys a Alcoi! Mentre ací retarden el calendari i tiren les culpes a les farmacèutiques, a Israel vacunen ‘a lo loco’. Com en els Estats Units, Alemanya, Austràlia… Regne Unit. És a dir, els rics, primer. Per sort, som de la segona divisió dels rics, i no ens podem queixar perquè quan tots els rics de primera divisió ja estiguen vacunats, ens tocarà a nosaltres. Llàstima em fa, de veres, la vacunació del tercer món. Saben quina és? No són injeccions ni pastilles. Allí va tot per la vacuna de la selecció natural. Els qui superen la Covid no moriran, i els que no, moriran. Com passa amb la malària o la SIDA.

Any 2021, tot segueix igual. Rics, pobres. I els rics de segona divisió hem d’esperar una mica més que els de primera, però també mirarem cap a l’altre costat i obviarem als pobres quan ja hàgem obtingut el que desitjaven.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00