Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

TURSIME

La demanda dels turistes anglesos per viatjar a la Costa Daurada es dispara

El motiu és el pla de desescalada anunciat aquesta mateixa setmana. El sector ho celebra i espera que la tendència s'estengui per altres mercats

Platja de Llevant de Salou a l'estiu de 2020

Platja de Llevant de Salou a l'estiu de 2020 / ACN

Els hotelers se senten esperançats per primera vegada després de molts mesos: malgrat que encara és aviat per parlar de reserves concretes, les sol·licituds dels touroperadors han augmentat molt segons Xavier Guardià, portaveu de la patronal que els agrupa: “a Jet2, un dels touroperadors amb els que treballem al territori, la demanda de paquets turístics s’ha disparat un 600% en les darreres hores. Evidentment no tots vénen cap aquí, però és una bona notícia si tenim en compte que un dels principals destins és Espanya i que nosaltres som una de les destinacions preferides”.

El mercat anglès és el tercer al territori per darrere del nacional i el francès, representa un 15% del total i acostuma a venir fora de temporada, a partir del mes de maig.

Guardià confia que l'optimisme es contagii a altres països: “sovint s’encomana a altres mercats, i aquesta obertura esperem que doni una empenta a altres mercats com l’irlandès, que és molt semblant a l’anglès”.

Vacunacions al dia

Els alcaldes del territori insten els governs central i català a arribar al 70% de vacunacions a l'estiu per tal de competir amb la resta de destinacions turístiques mediterrànies. Tot i que la Gran Bretanya ha programat la desescalada per a finals de juny, l'alcalde de Salou, Pere Granados, creu que els majoristes britànics podrien arribar a cancel.lar reserves si Catalunya no és percebuda com una destinació segura.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?