Miércoles, 12 de Mayo de 2021

Otras localidades

El Barça va pagar una comissió d'uns 10 milions d'euros a Junior Minguella pel fitxatge de Malcom

Fonts oficials reconeixen que el cost de l'operació d'intermediació és de 8,4 milions d'euros.

El Barça va pagar una comissió d'uns 10 milions d'euros a Josep Maria Minguella (fill) pel fitxatge de Malcom. El Barça va el·laborar un contracte d'intermediació amb l'agent de futbolistes per tal que Minguella negociés, en nom del club, per incorporar Malcom al Barça, a canvi d'una quantitat propera a 10 milions d'euros, segons reconeixen diverses fonts del club blaugrana i el propi Minguella. Fonts coneixedores de l'operació reconeixen que no és un contracte habitual. Aquestes quantitats només s'abonaven en cas que el jugador finalment fitxés pel Barça. El Barça va acabar signant Malcom per 41 milions fixes més 1 variable.

El contracte, al qual ha tingut accés el Què t'hi Jugues, data del 2 juliol de 2018, té una vigència de dos mesos (fins el 31 d'agost) i va ser signat pel president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident esportiu, Jordi Mestre i el director general, Òscar Grau a part de per Minguella. En aquest document, que consta d'11 pàgines, es detallen diferents imports i percentatges a cobrar per Minguella i s'especifica la forma i els terminis de pagament.

 

Algunes clàusules del contracte

Una de les clàusules especifica que si Minguella evitava que un altre equip fitxés el jugador, cobraria 1.500.00€. La Roma i el Girondins van arribar a anunciar públicament un acord pel futbolista, abans que el Barça intercedís per fitxar-lo. En una altra de les clàusules, per exemple, es contempla que Minguella cobrava el 20% de la quantitat variable del traspàs (1 milió d'euros, segons l'anunci oficial del club). També ingressava un 15% de la quantitat que el Barça pogués abonar al Girondins més d'un any després del fitxatge.

Consultat Junior Minguella, assegura que la seva comissió va ser d'una mica més d'un milió d'euros i que la resta dels diners van anar destinats a pagar penalitzacions a la Roma i al Girondins, que s'havien de pagar, per dur a terme l'operació, ja que pràcticament "el van baixar de l'avió" quan ja ho tenia tot acordat amb la Roma.

Fonts oficials reconeixen que el cost de l’operació d’intermediació és de 8,4 M€.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?