Sociedad

Onada de robatoris amb intimidació a menors de Sarrià a Barcelona

Entre desembre i gener s'han detectat una quarantena de casos i Mossos i Guàrdia Urbana han reforçat la vigilància

Imatge aèria del barri de PedralbesGetty Images

Barcelona

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han hagut de reforçar la seguretat al districte de Sarrià Sant Gervasi de Barcelona per un increment de robatoris violents i amb intimidacxiío a menors d'edat en parcs de la zona i a les sortides dels instituts. La policia explica que entre desembre i gener es van denunciar una quarantena de casos.

Els lladres són joves també, molts d'ells multireincidents, fitxats per la policia que fa uns mesos es movien pel districte de Ciutat Vella i l'Eixample i que amb la falta de víctimes potencials, sobretot turistes, s'han traslladat a la part alta de la ciutat, als barris més benestants per assaltar menors d'edat i robar-los el telèfon mòbil o diners.

Entre finals de l'any passat i principis d'aquest 2021 s'ha estès l'alarma entre els pares de la zona de Pedralbes per l'increment de robatoris amb violència i intimidació. Els Mossos comptabilitzen una quarantena de casos i han explicat a SER Catalunya que han reforçat la zona amb més vigilància conjuntament amb la Guàrdia Urbana.

Durant el febrer han fet fins a 6 dispositius del pla Tremall per identificar possibles lladres multireincidents. Han detingut dues persones in fraganti i n'han identificat molts més, diuen, com a mesura de prevenció. Aquests operatius es fan amb agents de paisà i uniformats i segons la policia han aconseguit reduir els fets.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00