Sábado, 17 de Abril de 2021

Otras localidades

Adequació de l'entorn urbà del Mercat Municipal de Crevillent

Serà possible urbanitzar els carrers adjacents al mercat i realitzar una plataforma única per a millorar l'accessibilitat, així com millorar les infraestructures municipals

Mercat de Crevillent

Mercat de Crevillent / Ayuntamiento Crevillent

Crevillent ha sigut un dels 70 municipis seleccionats, d'un total de 450 presentats, per a rebre la subvenció per al projecte d'adequació de l'entorn del Mercat Municipal.

Gràcies al treball realitzat per l'Oficina Tècnica Municipal, serà possible urbanitzar els carrers adjacents al mercat i realitzar una plataforma única per a millorar l'accessibilitat, així com millorar les infraestructures municipals de sanejament i aigua potable.

La memòria d'aquest projecte va ser realitzada a petició del Govern Municipal i presentada davant la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica i recull una millora de les condicions d'accessibilitat mitjançant la millora de la urbanització dels carrers Alacant i València i la seua trobada amb la Plaça de l'Església Vella, el carrer Guillermo Magro i altres carrers adjacents. A més de la millora de les infraestructures municipals de sanejament i aigua potable.

Es planteja així, la realització d'una plataforma única per a eliminar les barreres arquitectòniques existents que en aquests moments dificulten l'accés en degudes condicions a persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda, així com tots els que acudeixen amb els carrets de la compra o de bebés a les instal·lacions del mercat.

També es limitarà el trànsit únicament a vehicles de serveis i proveïment del mercat i a residents, donant prioritat al trànsit de vianants. Es potenciarà també amb aquesta actuació la renaturalització dels espais urbans i la continuïtat de les infraestructures verdes en el territori a més d'integrar la perspectiva de gènere en totes les etapes del procés.

L'execució pressupostària es durà a terme en dues partides dividides en dues anualitats, la primera de 2021 compta amb una aportació per part de la Generalitat de 120.000 euros.

Recordar que és propòsit del Govern Municipal la transformació i modernització del Mercat Central i la nova seu per a l'Orfeó Crevillentí i l'Escola Coral, millorant el nostre entorn urbà.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?