Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

Sanidad pública

Amnistia Internacional denuncia les mancances de la Sanitat pública

Un petit grup es manifesta davant del Mateu Orfila i de Dalt Sant Joan

Amnistia Internacional va mostrar la seva protesta contra lapolítica sanitària al centre de salut de Maó.

Amnistia Internacional va mostrar la seva protesta contra lapolítica sanitària al centre de salut de Maó. / Jordi Ribera.

Amnistia Internacional s’ha manifestat a Maó per denunciar vulneracions al dret a la salut per part de la sanitat pública a tota Espanya. Aquest dijous capvespre un petit grup de persones es va concentrar simbòlicament davant de l’Hospital Mateu Orfila i el centre de salut de Dalt Sant Joan per criticar el descens en la inversió en sanitat per part de les administracions i la mala planificació a l’hora de lluitar contra la pandèmia.

Des d’Amnistia Internacional es critica la deixadesa cap a les persones que pateixen altres malalties no relacionades amb la Covid. Apunten que un dels col·lectius més afectat és el de dones ja que, la majoria ha hagut de fer un esforç extra a la seva tasca coma cuidadores de persones dependents.

També critiquen que persones amb malalties cròniques o greus han quedat desateses  ja que la concentració d'esforços per la pandèmia ha fet que es descuidessin d'altres aspectes relacionats amb la salut.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?