Domingo, 18 de Abril de 2021

Otras localidades

8-M

Heroïnes de la quotidianitat

L'Azahara González, la Berta Pijoan, la Joana Mola i la Neus Gómez. Totes elles són "Heroïnes anònimes" i formen part del projecte que amb el mateix nom i des de fa gairebé 365 dies duu a terme diàriament l'artista i activista reusenca Laura Recasens. L'objectiu: visibilitzar i empoderar.

Laura Recasens als estudis de Ràdio Reus.

Laura Recasens als estudis de Ràdio Reus. / Joel Reche

L'Azahara González, la Berta Pijoan, la Joana Mola i la Neus Gómez. Totes elles són "Heroïnes anònimes" i formen part del projecte que amb el mateix nom i des de fa gairebé 365 dies duu a terme diàriament l'artista i activista reusenca Laura Recasens a través d'un compte d'Instagram. Allà, una fotografia i una descripció feta per cadascuna d'elles mateixes, ens descobreixen la importància d'explicar la quotidianitat i posar-la en relleu. L'objectiu: visibilitzar, empoderar i reivindicar a moltes dones que, en molts casos, no veuen res especial en el seu dia a dia.

Recasens, va iniciar el projecte fa gairebé un any. Un projecte que havia de recollir testimonis a peu de carrer, però que la pandèmia va obligar a reformular. Una iniciativa que podeu seguir a través d'aquest enllaç i que ja compta amb cançó pròpia (que hem escoltat durant l'entrevista) i que tindrà més activitats relacionades: de moment, una taula rodona a l'Espai Kesse de Tarragona i una exposició al Casal de les Dones de moltes de les Heroïnes Anònimes, que ja han deixat de ser-ho. I moltes més que continuaran, perquè tal com diu Recasens, "la igualtat és una cursa de fons, però ens hem comprat vambes noves i estem disposades a acabar-la".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?