Sociedad

Quique Cárcel: "La dinàmica de joc pot ser millor però hem de ser optimistes"

El director esportiu del Girona considera que si son capaços "de guanyar dos o tres partits seguits" les opcions de fer play off augmentarien molt.

El migcentre Ramon Terrats ha reconegut que ha desestimat una oferta del Real Madrid perquè prioritza ser important al Girona i estar a prop de casa.

Quique Cárcel en una compereixença d'aquesta temporada. / Imatge: Girona FC

Girona

L’entrenador del Girona, Francisco, deia ahir a la sala de premsa del camp del Fuenlabrada que no tenien plantilla per lluitar amb els quatre primers classificats. Avui el director esportiu li ha donat una part de raó però també li ha recordat que hi ha “plantilla per jugar millor”.

L’anàlisi que fa Quique Cárcel és que el Girona té “moments de bon joc que il·lusionen”, altres en els que “no acaba de trobar la tecla del joc” però és capaç de “guanyar a l’Espanyol” o treure punts “en camps difícils”. “Estem instal·lats aquí”, ha afegit.

Un dels aspectes que, segons el seu parer, cal millorar és l’atac. “No portem els gols suficients per estar a dalt i hem de millorar col·lectivament per crear més ocasions”, ha admès abans de destacar que, en canvi, en defensa, hi ha “bons números”.

Quique Cárcel, director esportiu Girona FC

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/2021030114303400/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Però, malgrat tot, creu que no és moment per deixar-se emportar pel pessimisme perquè queden 15 partits per disputar-se i la distància amb el play off és de només 4 punts. “Crec que tenim un equip competitiu que pot lluitar contra qualsevol” –afirma Cárcel- “però no serà fàcil perquè hi ha equips amb molts punts”.

El termòmetre de l’optimisme pujarà o baixarà en funció de com es resolguin “finals que marcaran la línia”, començant pel partit d’aquest diumenge contra el tercer classificat, l’Almería.

Cárcel opina que “la lliga està molt cara” i que aquesta temporada està sent estranya perquè hi ha “molt pocs empats”, cosa que està fent que, tan els de dalt com els de baix acumulin molts punts. Però ha advertit que, en l’última jornada, ja s’ha vist “més por a perdre” i que si el Girona fos capaç “de guanyar dos o tres partits seguits”, les opcions millorarien molt.

Terrats

El director esportiu ha assistit a la roda de premsa de renovació del migcentre Ramon Terrats fins el 2024. El jove jugador català ha reconegut que ha refusat una oferta del Real Madrid: “rebre una oferta així sempre és un orgull però jo sempre he tingut clar que em volia quedar aquí”.

Ramon Terrats, jugador del Girona

00:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/2021030114311616/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Terrats, de només 20 anys, diu que ara és moment per ser important en el projecte del Girona i per estar a prop de casa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00