Sociedad

"A Colau li agrada molt fer-se la foto però no s'ha personat mai en defensa del seus treballadors"

El portaveu del sindicat majoritari a la policia municipal de Barcelona carrega contra l'alcaldessa: "Necessitem líders que ho siguin de veritat"

ENTREVISTA Jordi Rodríguez Lima (portaveu Sindicat Guàrdia Urbana SAPOL)

ENTREVISTA Jordi Rodríguez Lima (portaveu Sindicat Guàrdia Urbana SAPOL)

12:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614586346204/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El sindicat de la Guàrdia Urbana FEPOL es personarà com a acusació contra els responsables de cremar una furgoneta policial el passat dissabte a Barcelona i exigeix que l'alcaldessa Ada Colau faci el mateix: "li agrada molt fer-se la foto i sortir a la premsa, però mai s'ha personat per protegir la seva policia, els seus treballadors. Que faci el que li correspon per la seva responsabilitat. Ha de presentar-se com acusació ". Ho ha dit en una entrevista a SER Catalunya Jordi Rodríguez Lima, portaveu d'aquest sindicat, que és majoritari dins de la policia municipal de Barcelona.

També ha reclamat "canvis importants. Cal endurir la legislació, donar-nos els mitjans necessaris per aturar aquests moviments i donar suport als policies "

Respecte a la presència d'elements estrangers en els incidents, el portaveu sindical adverteix que "no s'amaguen. Si se segueixen les xarxes socials es veu com ho publiquen. Fa mesos que ho fan, les línies vermelles es van traspassar fa molt de temps. Ara ens tenen a nosaltres com a objectiu principal, amb missatges que parlen de la caça de policies. No es pot permetre "

Segons Rodríguez Lima "les proves del que ha passat el dissabte són evidents, tot està filmat. Hi ha proves contundents tant dels fets com de les persones que ho van fer. Són grups coneguts i alguns els tenim identificats "

El portaveu sindical ha comentat també com es troba el guàrdia urbà que estava dins de la furgoneta que van cremar: "L'agent en principi està bé. Estava molt espantat, en una situació important de tensió. Ho ha de digerir i pot haver conseqüències molt greus "

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00