Deportes

Satrústegui al 'Què t'hi Jugues!': "Que s'ajudava al Madrid ho sap tothom"

L'exjugador de la Reial Societat i mític davanter passa pels micròfons de SER Catalunya.

Satrústegui al 'Què t'hi Jugues!': "Que ayudaban al Madrid lo sabe todo el mundo"

Satrústegui al 'Què t'hi Jugues!': "Que ayudaban al Madrid lo sabe todo el mundo"

13:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614697881671/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Jesús María Satrústegui és un dels màxims golejadors en la història de la Reial Societat, equip que ahir va treure un punt de Valdebebas i que a res va estar de guanyar. Una acció polèmica sobre un possible penal no xiulat pels txuri-urdin ens ha portat a parlar amb Satrústegui, qui ja va ser molt crític amb els arbitratges en una recent entrevista al Diario AS, on ja va deixar clar que aquests van beneficiar al Madrid a la seva època.

 Avui en paraules al 'Què t'hi Jugues!' ha seguit insistint en el mateix discurs sobre les ajudes arbitrals al Madrid.

"Això d'ara no és ni un aperitiu comparat amb el que vam patir per aquell temps"

"Anàvem guanyant 0-2 al Bernabéu, ens van empatar amb penal, va ser un robatori a mà armada. Fins i tot quan jo em vaig anar a porteria i vaig ficar gol i va anul·lar la jugada ... A la Reial Societat hauríem de tenir una Lliga més"

"El Madrid sempre ha estat el Madrid, però li pots preguntar a qualsevol company i et dirà que aquesta lliga l'hauríem d'haver guanyat amb tot el dret"

"Tinc un munt d'amics al Madrid i els estima, però la realitat és que per aquell temps s'ajudava al Madrid i això ho sap tothom".


Tecnologia VAR

"Ara amb el VAR es veuen les coses més clares i alguna cosa s'ha millorat en temes flagrants, tot i que hi ha situacions que generen discussió"

"En cas de dubte en el VAR és per al Madrid? Jo crec que sí. Encara que s'hagi millorat amb el VAR, segueixen havent-hi jugades dubtoses que ni amb el VAR..."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00