Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Fisioterapia

L'hospital Lluís Alcanyís triplica el nombre de fisioterapeutes degut a la pandèmia

Des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent destaquen que no s'ha deixat de realitzar cap tractament urgent o a pacients més joves

Un pacient realitzant treballs de fisioteràpia

Un pacient realitzant treballs de fisioteràpia / Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

A l’Hospital Lluís Alcanyís s’ha fet notable l’augment del treball dels fisioterapeutes degut a la pandèmia. Així els fisioterapeutes que es dediquen a malalts en planta s’ha hagut de triplicar i dedicar fins i tot els horaris de vesprada.

Però també aquesta malaltia ha creat la necessitat de tractament de molts pacients amb seqüeles o necessitats específiques de rehabilitació tant per haver estat en UCI, que requereix una rehabilitació de mobilitat, respiració i muscular més completa, o aquells pacients que es deriven d'especialitats com pneumologia o medicina interna per dificultats respiratòries.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Així han avançat que aquesta mateixa setmana es posa en marxa una secció de rehabilitació respiratòria que tractarà tots aquests pacients ja d’alta hospitalària però amb necessitats de millora no demorable.

Aquest volum del treball així com els trasllats del gimnàs dels hospitals de Xàtiva i Ontinyent per deixar espai a llits, no ha estat motiu per interrompre el servei que afirmen “s’ha adaptat a la situació amb un gran esforç dels professionals” i destaquen que no ha hagut cap malalt urgent en llista d’espera i a hores d’ara no existeix cap malalt de patologia urgent en espera de ser atès.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?