Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Ontinyent ja és l'únic municipi de La Vall d'Albaida amb més de 10 casos actius

Fa poc més d'un mes hi havia 5 localitats amb més de 100 casos i ara hi ha 94 a tota la comarca

Test PCR negatiu

Test PCR negatiu / Sefa OZel (Getty Images)

El descens de casos de covid-19 a la comarca continua donant-se de forma accelerada. Cal destacar que altres dos municipis, Bocairent i Quatretonda han deixat de tindre casos actius, pel que la llista es redueix a sols 12 municipis, dels quals cap d’ells ha augmentat el nombre en l’última actualització.

Les millors notícies en aquest cas, quant a la incidència, arriben de la capital, Ontinyent, on ha baixat quasi 100 punts la incidència i sols s’han detectat 12 nous contagis. Els casos actius s’han situat en 54. A pesar de tot continua sent la capital de les comarques centrals amb major incidència acumulada.

Important el descens també a Benigànim on els 22 casos que dèiem el dimarts, hui ja són sols 6 actius, i entre les dos actualitzacions sols 1 nou positiu. Cas similar al de L’Olleria que de 18 ha passat a 8 o d’Albaida que de 16 ha passat a 10. També important el descens final de Llutxent, que després de tindre 100 casos i una incidència desorbitada, ja sols té 1 cas actiu.

La resta de municipis amb casos són Agullent (1), Aielo de Malferit (3), Castelló de Rugat (3), El Palomar (2), La Pobla del Duc (3) i Otos (2).

Una dada significativa i que diu molt clar la gran millora dels casos és que el passat 26 de gener, fa poc més d’un mes, hi havia 15 municipis a La Vall d’Albaida amb més de 10 casos, mentre que ara sols hi ha 2. Si augmentem la recerca, eixe 26 de gener hi havia 5 localitats amb més de 100 casos i hui dia el màxim és Ontinyent amb 56, que en aquell moment tenia 560, deu vegades més que ara.

De fet, no sols no hi ha cap municipi amb més de 100 casos com els 5 que hi havia a finals de gener, sinó que entre tots els municipis de La Vall d’Albaida no arriben al centenar, hi ha 94.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?