Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Agenda cultural

Bocairent confia en iniciar prompte els actes de la seua capitalitat cultural valenciana

Totes les activitats que des del consistori havien previst fins al moment s'han vist suspeses

Bocairent en un acte de les Festes de Moros i Cristians d'anys anteriors / Jose A. Bernat Bacete Getty Images

Ontinyent

Quan el municipi de Bocairent va ser anomenat capital cultural per a localitats de menys de 5.000 habitants per a 2020, ningú podia imaginar que hui en dia, 5 de març de 2021, encara no s'haguera pogut dur a terme cap activitat.

L’any passat Bocairent anava a ser la capital cultural, així es va dir i es va anunciar quan la covid-19 encara era una gran desconeguda. La pandèmia va fer que aquesta capitalitat, a causa del confinament total i l'absència d'activitats passara a ser en 2021. A inicis d'aquest any es va tornar a realitzar l'acte d'oficialitat d'aquesta capitalitat, però de moment, la pròpia covid-19 està impedint celebrar cap dels actes previstos.

Totes les activitats que anaven a realitzar-se entre gener i febrer per fer honor a eixa capitalitat s’han suspès, però des del municipi encara confien en què aquest any sí que puguen gaudir la capitalitat.

Xavi Molina, l'alcalde de Bocairent, va passar per Ràdio Ontinyent i ens va confessar que esperen poder començar a celebrar les activitats de la capitalitat cultural a partir de la segona quinzena de març, és a dir en menys de dos setmanes. El batle de Bocairent confessa que "tot el món està molt il·lusionat amb aquesta capitalitat", pel que espera que "prompte puga'm gaudir-la".

El batle de Bocairent parla sobre la capitalitat cultural del municipi

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614960478640/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00