Sociedad

Sugrañes, reelegida presidenta del Partit Popular de Menorca

La formació política ha celebrat aquest dissabte el seu XII Congrés Insular

Sugreñes durant la seva intervenció al Congrés / PP Menorca

Mahón

Misericòrdia Sugrañes ha estat escollida aquest dissabte presidenta del PP de Menorca, per segona vegada consecutiva.

La candidatura de Sugrañes, que va substituir a Santiago Tadeo fa quatre anys, era l'única que s'havia presentat a el XII Congrés Insular que s'ha celebrat de forma telemàtica a la nostra illa.

En la seva intervenció, la reelegida presidenta dels populars ha agraït el suport i implicació. "Som una alternativa real enfront del desgavell que ara tenim", ha assegurat.

Així mateix, ha posat èmfasi, "els casos de corrupció no són patrimoni exclusiu de l'PP, sinó conductes individuals inadequades, i per això no ens hem d'avergonyir ni assumir les taques d'uns pocs com si fossin part de la nostra marca".

Sugrañes ha subratllat que el ventall de forces polítiques que governa actualment, tant a nivell insular, com autonòmic i nacional, "dóna resultat de bloqueig".

"Són la nova casta, la dels okupes de categoria, els que se salten la democràcia, la qüestionen i la insulten cada dia", ha afirmat la reelegida presidenta.

"A partir d'ara tenim feina per davant, tractant de ser moderats, mantenint la temprança, les formes i la voluntat de diàleg", ha afegit.

La presidenta del PP menorquí ha posat èmfasi que "són molts els que volen destruir aquesta formació, però no ho aconsegueixen ni ho aconseguiran". "Som aquí amb saba nova, amb ganes de servir Menorca", ha conclòs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00