Miércoles, 14 de Abril de 2021

Otras localidades

L'Àrea de Salut de Menorca ha vacunat contra la Covid al 70% dels professionals del sector educatiu de l'illa

Les vacunacions avancen a bon ritme

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Cadena SER

En tres dies, l’Àrea de Salut de Menorca ha vacunat contra la Covid al 70% de professionals del sector educatiu de l’illa. Des del divendres i fins diumenge, 1.131 docents menors de 55 anys van passar per l’Hospital Mateu Orfila i el centre de salut Canal Salat de Ciutadella per a rebre la primera dosi del vaccí d’AstraZeneca.

Els equips d’infermeria estaven preparats per ampliar l’agenda de vaccinació al diumenge capvespre però no va ser necessari donat que el 30% restant dels professionals del sector han decidit posposar el tractament per circumstàncies personal, han rebutjat la vacuna o no han pogut ser localitzats.

També diumenge va començar la vaccinació al col·lectiu de bombers després que s’hagi completat ja la primera dosi dels 142 policies locals i 12 agents de la Policia Portuària. Per aquesta setmana ja estan citats els agents de la Policia Naciona i de la Guàrdia Civil, que es vacunaran a les seves dependències. A més, els equips d’infermeria d’Atenció Primària ja han acabat de vacunar als majors de 95 anys i la campanya continua amb els majors d’entre 90 i 94 anys per anar baixant en grups d’edat fins a les persones de 80 anys. La vaccinació a grans dependents i als seus cuidadors, així com als usuaris i treballadors dels centres de dia, està molt avançada i es completarà en uns dies. Per aquesta setmana, també hi ha programat vàries jornades per administrar segones dosis del vaccí de Pfizer.

Finalment, l’Àrea de Salut està finalitzant la vacunació dels grups 3B i 3C, que inclou diferents col·lectius com oficines de farmàcia; fisioterapeutes privats; psicòlegs clínics; servei d’ajuda domiciliària; treballadors socials; terapeutes ocupacionals; estudiants d’infermeria, del màster en formació i FP de la branca sociosanitària; inspecció mèdica; mútues laborals; serveis de prevenció i de menors; protèsics dentals; podòlegs; òptiques; logopedes; nutricionistes i veterinar

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?