Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad

Ontinyent augmenta un 27.4% els veïns que fraccionen el pagament amb el compte corrent tributari

Facilitats per pagar els impostos municipals

Façana de la casa consistorial / Ajuntament Ontinyent

Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat un 27’4% els veïns i veïnes que fraccionen el pagament a l’Ajuntament amb el Compte Tributari Local. El termini addicional per a inscriure's introduït per la regidoria d’Hisenda a l’última revisió de les ordenances fiscals ha permès un notable augment de la xifra de famílies i empreses beneficiàries enguany, que de les 462 de 2020 ha passat a 589 en 2021.

La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, explicava que en afegir en febrer 15 dies de termini addicional per poder beneficiar-se en l’any en curs “és un canvi amb el qual hem volgut afavorir un major ús i aprofitament d’aquest instrument d’ajuda a empreses i famílies per fer-les més còmode i fàcil el compliment de les seues obligacions fiscals. L'acollida ha estat bona i anem a seguir promovent l’ús d’esta eina entre la ciutadania”, avançava.

La regidora recordava que fins al mes de novembre les persones interessades poden afegir-se a aquest sistema, però ja amb efectes per a 2022. Per a fer-ho sols cal omplir una instància accessible des de l’apartat de “Carpeta Ciutadana” a la web www.ontinyent.es. El Compte Tributari Local dóna també la possibilitat de rebre de manera gratuïta un avis via telèfon mòbil de què va a girar-se el corresponent rebut a principi de cada mes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00