Domingo, 18 de Abril de 2021

Otras localidades

El Mobile World Congress exigirà tests negatius de Covid a tots els participants

Els organitzadors han elaborat un detallat protocol per generar seguretat als 50.000 assistents que esperen a Fira de Barcelona

El MWC requerirà un test negatiu per entrar al recinte i preveu fins a 50.000 assistents

El MWC requerirà un test negatiu per entrar al recinte i preveu fins a 50.000 assistents / Marc González Aloma - Europa Press - Archivo (Europa Press)

Els participants en el Mobile World Congress 2021 hauran de presentar un text negatiu de Covid per poder accedir al recinte de Fira de Barcelona. I repetir-lo cada 72 hores. És una de les mesures del protocol que ha elaborat la GSMA, els organitzadors d'aquest esdeveniment, per generar seguretat als prop de 50.000 participants presencials que esperen per aquesta edició.

L'any passat la Covid va obligar a suspendre el Mobile World Congress, que s'havia de celebrar al mes de febrer. Enguany, els organitzadors s'han compromès a tirar-lo endavant i a fer-ho amb les màximes mesures de seguretat per evitar contagis durant aquest esdeveniment. El protocol que han elaborat exigeix als participants que presenten un test negatiu en Covid, fet en les darreres 72 hores, per poder entrar als pavellons de la Fira. La prova l'hauran de repetir cada 72 hores.

Als treballadors i assistents al congres de mòbils també se'ls prendrà la temperatura, tots hauran de portar mascareta i respectar la distància de seguretat. A més s'han duplicat les entrades i sortides del recinte per evitar aglomeracions i l'espai compta amb un sistema de ventilació externa i injecció d'aire fresc que superen els estàndards recomanats, segons explica la GSMA en un comunicat

Els organitzadors confien que, entre el 28 de juny i l'1 de juliol, reuniran a Fira de Barcelona entre 45.000 i 50.000 visitants, la meitat dels que havien tingut en edicions anteriors. La d'enguany serà una cita mixta, que oferirà també la participació virtual.

La GSMA ha explicat que continuarà adaptant el pla de salut i seguretat a mesura que hi hagi nova informació disponible. El que s'ha presentat avui té el vistiplau de les autoritats sanitàries.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?