Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

La taxa de La Vall d'Albaida se situa per baix de l'autonòmica

Continua el descens de casos a la comarca a pesar del repuntament a alguns municipis

Prova PCR

Prova PCR / Morsa Images (Getty Images)

Notícies agredolces a La Vall d’Albaida. Mentre el nombre de casos totals continua baixant, sobretot degut a la millora de la capital, Ontinyent, alguns municipis han viscut en aquesta actualització un xicotet repuntament de casos, en alguns fins i tot tornant a aparèixer a la llista de municipis amb covid-19 d’actius.

Com ja hem dit, Ontinyent és la millor de les noticies. La taxa baixa dels 100 per cada 100.000 habitants per primera vegada en molt de temps i el ritme de contagis baixa a mínims dels mesos d’estiu, quan la pandèmia semblava més controlada.

També continua el descens a Albaida que passa a 5 casos actius, però que continua sent el segon municipi de la comarca més afectat i a Benigànim, que després de ser un dels municipis més colpejats ja sols té 1 cas actiu. Important el descens també a L’Olleria, municipi a la que s’han notificat 3 positius en els últims 14 dies.

També han baixat els casos a Aielo de Malferit (de 3 a 1), Alfarrasí (que deixa de tindre casos actius), El Palomar (de 2 a 1) i La Pobla del Duc (de 3 a 1).

Per contra cal destacar també tres poblacions on els casos han augmentat des de l’actualització del passat divendres. Estem parlant d’Agullent ( d’1 cas a 2), Llutxent (d’1 cas a 2) i Montitxelvo que després d’un temps, torna a tindre casos actius amb 1. Es manté la incidència a Castelló de Rugat (3 casos) i Otos (2 casos).

El nombre total de casos a La Vall d’Albaida és de 54, mantenint Ontinyent encara més de la meitat, i la taxa de contagis és de 61.82 per cada 100.000 habitants, pel que la comarca es troba per baix de la taxa de la Comunitat Valenciana.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?