Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

La taxa de La Vall d'Albaida se situa per baix de l'autonòmica

Continua el descens de casos a la comarca a pesar del repuntament a alguns municipis

Prova PCR / Morsa Images Getty Images

Ontinyent

Notícies agredolces a La Vall d’Albaida. Mentre el nombre de casos totals continua baixant, sobretot degut a la millora de la capital, Ontinyent, alguns municipis han viscut en aquesta actualització un xicotet repuntament de casos, en alguns fins i tot tornant a aparèixer a la llista de municipis amb covid-19 d’actius.

Com ja hem dit, Ontinyent és la millor de les noticies. La taxa baixa dels 100 per cada 100.000 habitants per primera vegada en molt de temps i el ritme de contagis baixa a mínims dels mesos d’estiu, quan la pandèmia semblava més controlada.

També continua el descens a Albaida que passa a 5 casos actius, però que continua sent el segon municipi de la comarca més afectat i a Benigànim, que després de ser un dels municipis més colpejats ja sols té 1 cas actiu. Important el descens també a L’Olleria, municipi a la que s’han notificat 3 positius en els últims 14 dies.

També han baixat els casos a Aielo de Malferit (de 3 a 1), Alfarrasí (que deixa de tindre casos actius), El Palomar (de 2 a 1) i La Pobla del Duc (de 3 a 1).

Per contra cal destacar també tres poblacions on els casos han augmentat des de l’actualització del passat divendres. Estem parlant d’Agullent ( d’1 cas a 2), Llutxent (d’1 cas a 2) i Montitxelvo que després d’un temps, torna a tindre casos actius amb 1. Es manté la incidència a Castelló de Rugat (3 casos) i Otos (2 casos).

El nombre total de casos a La Vall d’Albaida és de 54, mantenint Ontinyent encara més de la meitat, i la taxa de contagis és de 61.82 per cada 100.000 habitants, pel que la comarca es troba per baix de la taxa de la Comunitat Valenciana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00