Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Transtorno por déficit de atención e hiperactividad

Demanen la creació d'una Associació de Pares i Mares de fills amb TDAH a La Vall d'Albaida

L'objectiu és ajudar a altres pares i mares a conviure de la millor manera amb el trastorn i contribuir as la felicitat dels xiquets i xiquetes amb transtorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat

Foto recurso / Christopher Hopefitch (Getty Images)

Ontinyent

Les malalties mentals són cada vegada, per sort, menys desconegudes. Hi ha moltíssimes associacions que any rere any es dediquen a ajudar a familiars i usuaris que les pateixen. Una de les més desconegudes és el Trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH).

Precisament respecte a aquesta malaltia no hi ha cap associació prop de la comarca de La Vall d’Albaida. Els usuaris s’han de desplaçar fins a València els caps de setmana amb les molèsties que un desplaçament així setmanalment comporta.

Unes incomoditats que és tracta d’evitar la veïna de Bèlgida, Carmen Soler, que està lluitant per aconseguir naixement a la comarca de l’Associació de Mares i Pares de fills amb TDAH, per ajudar a entendre les característiques de la malalta difonent informació al respecte, però explica que “sobretot ajudar a altres pares i mares a conviure de la millor manera amb el trastorn i contribuir as la felicitat dels xiquets i xiquetes amb TDAH”

Carmen Soler parla sobre la petició de l'Associació de pares i mares de fills amb TDAH

00:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1615391556417/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Si voleu ajudar o necessiteu alguna mena d’informació podeu contactar al telèfon 676 82 08 68 o al correu solermarticarmen@gmail.com.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00