Domingo, 18 de Abril de 2021

Otras localidades

El primer vehicle de la Cuca de llum ja està sobre les vies

El nou funicular del Tibidabo funcionarà com una atracció més del parc amb tauletes electròniques amb les que podran interactuar els passatgers

Un vagó de la Cuca de Llum

Un vagó de la Cuca de Llum / Laura Polo Dalfó (Cadena SER)

Aquest dijous ha arribat el primer dels vagons de la Cuca de Llum, el nou funicular que enllaçarà la Plaça del Doctor Andreu amb el Parc del Tibidabo. Una grua l'ha baixat del camió i l'ha posat sobre les vies i aquesta tarda es farà el mateix amb el segon vagó. La idea és que comenci a funcionar al mes de juny i serà considerada com la primera atracció del Parc.

Els passatgers del nou funicular podran interactuar amb tauletes electròniques instal·lades a l'interior dels vagons que explicaran el funcionament i la història del funicular i del parc que es va inaugurar l'any 1901.

Aquest transport per cable podrà transportar fins a 252 persones -130 més que l'anterior i estarà adaptat a persones amb mobilitat reduïda. El seu aspecte és molt diferent: els cotxes metàl·lics amb finestres han deixat pas a uns vagons més moderns amb grans vidrieres que permetran gaudir de les vies de Barcelona. I tindrà també molta il·luminació exterior.

Ara mateix els vagons estan coberts, però aviat es desvetllarà el seu aspecte interior i exterior. La inauguració està prevista per al mes de juny, però abans s'hauran de fer les proves de funcionament que són necessaris en aquests casos

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?