Domingo, 11 de Abril de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Un any dels primers casos de Covid-19 a Tarragona

Van ser un matrimoni de Salou, que van contagiar-se en un viatge al País Basc i 'una mare i la seva filla, de Cambrils, que van infectar-se també en un viatge però a Bèlgica.

Professionals Sanitaris

Professionals Sanitaris / ACN

Des de llavors, fins avui: gairebé 36.000 persones han contret el coronavirus al Camp de Tarragona. 1059 d'elles han mort. A les Terres de l'Ebre, pràcticament 9.900 casos acumulats i 170 defuncions.

En un any, el 5,5% de la població total de la demarcació ha passat el coronavirus i, d'aquests, menys d'un 3% han mort. A dia d'avui hi ha 65 pacients ingressats per Covid als hospitals de Tarragona i Reus i 18 més al Verge de la Cinta, a Tortosa. I al conjunt de la demarcació ja hi ha més persones vacunades que les han contret el coronavirus: exactament 62.000 persones ja han rebut la primera dosi, aproximadament un terç d'aquestes, segons Salut, 21.500...s'han punxat la segona.

Ara fa un any explicàvem també en aquest espai que la Universitat Rovira i Virgili suspenia les pràctiques als hospitals que feien els alumnes de Medicina i que l'Arquebisbat de Tarragona.

I a dia d'avui...

Les darreres dades epidemiològiques a casa nostra indiquen un estancament de la situació. Ara mateix el risc de rebrot està per sota de 100....exactament en 72, un nivell de risc que els experts consideren moderat. Fa dos mesos, el 14 de gener, el pic de la tercera onada va arribar a situar aquest índex a 875. Pel que fa a la velocitat de propagació, la RT: és de 0,77. Tots dos indicadors MOLT per sota de la mitjana catalana.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?