Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Dur colp a les competicions esportives no professionals

Absència de mesures dirigides a l'esport competitiu

Instant d'un partit

Instant d'un partit / Ontinyent 1931

Les competicions esportives tornen a penjar d’un fil. A pesar que en una entrevista ací a Ràdio Ontinyent, el president Salvador Gomar va explicar que les lligues anaven a finalitzar, la FFCV, igual que la de bàsquet i la resta d’esports, s’ha trobat amb un nou revés.

La Generalitat ha especificat les mesures que a partir del dilluns es veuran modificades i flexibilitzades, però cap d’elles feia referència a les competicions, sí a l’esport, ja que es permet la reobertura dels gimnasos, pavellons, piscines i instal·lacions esportives d'interior, amb un aforament màxim d'un terç; així com la represa de les activitats extraescolars.

L’absència de mesures dirigides a l’esport provoca que, de moment, no puga tornar la competició fins que s’alcen les noves mesures, que en aquest cas seria el pròxim 12 d’abril. Altre mes parades unes competicions que quan arribe el dia que podrien tornar, entre el 17 i 18 d’abril, haurien d'estar a 4 jornades d’acabar, i en alguns casos no estan a 4 partits ni d’acabar la primera volta.

Una pausa de la competició que per a pràcticament tots els equips serà des del passat desembre de 2020, quan les lligues van parar per a la celebració de Nadal i que ja no han tornat.

Caldrà veure, en cas que les mesures es mantinguen, la decisió final que prenen les distintes Federacions autonòmiques, però la realitat és que el nou decret de la Generalitat ha sigut un colp molt dur a la fulla de ruta que volia seguir l’esport no professional.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?