Miércoles, 12 de Mayo de 2021

Otras localidades

Vacunación

La Vall ens Uneix lamenta que "s'ha confirmat el despropòsit amb el procés de vacunació"

Dimecres i dijous els docents del municipi es desplaçaran a Xàtiva pel que s'espera que els centres romanguen tancats

Seu de vacunació a l'hospital La Fe de València

Seu de vacunació a l'hospital La Fe de València / GVA

Aquesta setmana comença la vacunació per a un nou sector. L'organigrama establert per la Generalitat per al procés de vacunació ha iniciat aquesta setmana amb nous professionals. Es tracta dels docents i personal treballador dels centres educatius que a partir de hui començaran a rebre la primera de les dosis.

A pesar del que signifca aquesta noticia, molt bona i esperada, continua la polèmica respecte a que una ciutat com Ontinyent, que ha sigut acceptada com a punt de vacunació massiva, no tinga un punt de vacunació de docents que hauran d’anar a Xàtiva, un municipi més xicotet que Ontinyent, per a poder rebre eixa primera dosi en una decisió molt criticada. En total seran uns 3.000 alumnes segons explicava el regidor d'educació, Óscar Borrell, els que es veuran afectats en obligar a tancar els centres.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Els centres ontinyentins han sigut citats el dia 17 i 18 a Xàtiva per rebre les seues dosis, una decisió que el regidor d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha catalogat com “un despropòsit que s'obligue a tancar els centres educatius i que es pose en perill als docents fent-los agafar els vehicles per tornar a casa després de la vacunació amb els efectes secundaris que pot tindre el procés".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?