Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Vacunación

La Vall ens Uneix lamenta que "s'ha confirmat el despropòsit amb el procés de vacunació"

Dimecres i dijous els docents del municipi es desplaçaran a Xàtiva pel que s'espera que els centres romanguen tancats

Seu de vacunació a l'hospital La Fe de València / GVA

Ontinyent

Aquesta setmana comença la vacunació per a un nou sector. L'organigrama establert per la Generalitat per al procés de vacunació ha iniciat aquesta setmana amb nous professionals. Es tracta dels docents i personal treballador dels centres educatius que a partir de hui començaran a rebre la primera de les dosis.

A pesar del que signifca aquesta noticia, molt bona i esperada, continua la polèmica respecte a que una ciutat com Ontinyent, que ha sigut acceptada com a punt de vacunació massiva, no tinga un punt de vacunació de docents que hauran d’anar a Xàtiva, un municipi més xicotet que Ontinyent, per a poder rebre eixa primera dosi en una decisió molt criticada. En total seran uns 3.000 alumnes segons explicava el regidor d'educació, Óscar Borrell, els que es veuran afectats en obligar a tancar els centres.

Óscar Borrell explica el malestar amb la decisió

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1615825242277/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els centres ontinyentins han sigut citats el dia 17 i 18 a Xàtiva per rebre les seues dosis, una decisió que el regidor d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha catalogat com “un despropòsit que s'obligue a tancar els centres educatius i que es pose en perill als docents fent-los agafar els vehicles per tornar a casa després de la vacunació amb els efectes secundaris que pot tindre el procés".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00