Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Día de la mujer

Continuen les activitats del Dia de la Dona a Ontinyent

Han començat les jornades informatives que acabaran el mes de maig

Natàlia Enguix i Katty Ushiña a la xerrada al Rogle / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

Ontinyent continua commemorant el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb els tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiva i sexual destinats a la joventut de la ciutat. Aquest dilluns les regidores d'Igualtat, Natalia Enguix i d'Infància i Adolescència, Katty Ushiña, van visitar el Centre d'Inserció Sociolaboral "El Rogle" i l'Associació per a la defensa i integració de les persones amb malalties mentals (ADIEM) on estan desenvolupant-se aquests tallers.

Natàlia Enguix explica la importància de la vistia a El Rogle

01:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1615995608868/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquests tallers, que es prorrogaran fins al pròxim mes de maig, també van a dur-se a terme en IES Pou Clar, IES Jaume I, IES l'Estació, CC La Milagrosa, CEE Vall Blanca i CC La Concepció. Cal recordar que juntament amb aquests tallers el 23 de març, de 17 a 18 hores, es farà un "webinar", una formació en línia oberta al públic en general sobre "Bretxa de gènere a la formació professional", que requereix inscripció prèvia a la web actaio.ajuntament-ontinyent.es.

Katty Ushiña explica la necessitat que els alumnes aprenguen a treballar en Igualtat

00:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1615995610522/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A més a més, i amb el lema "Tu que opines?" es recullen frases per a la igualtat a la web igualtat.ontinyent.es fins al pròxim 31 de març. La programació també inclou un curs en línia impartit per Mª Teresa Mollà Castells sobre "Aproximació als micromasclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes", que se celebrarà fins al pròxim 4 d'abril.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00