Lunes, 26 de Julio de 2021

Otras localidades

Miguel Ángel Ramírez: "Per Pedri podríem arribar a ingressar 22-23 milions, ara ja hem cobrat uns 11"

Entrevistem al president de Las Palmas al 'Què t'hi Jugues!'

Al 'Què t'hi Jugues!' entrevistem al president de la UD Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, per saber el seu punt de vista sobre l'evolució de Pedri i alguns dels detalls econòmics d'una operació brillant per a totes les parts implicades: el club canari, els catalans i el mateix jugador.

 

Sobre el preu de Pedri i les diferents clàusules

 "Quan un noi que no ha debutat encara en un equip de futbol professional el negocies amb un club com el Barcelona ja s'estudia un preu perquè les dues parts surtin beneficiades incloent algunes clàusules"

"Si a Pedri li cridava la selecció han de pagar-nos aprox. 1 milió d'euros, només per la convocatòria, és igual si juga o no. També hi hauria algun plus per jugar Eurocopa, Mundial ..."

"Hem cobrat per Pedri des de la venda fins ara al voltant d'11 milions d'euros i el cost total podria arribar a ser d'uns 22-23 milions i tindríem un 15% d'un futur traspàs".

 

El Barça, el lloc perfecte

"Pedri a Las Palmas no hauria aconseguit el que està aconseguint el Barça. No recordo cap jugador que no hagi debutat en el futbol professional i estigui donant el rendiment que dóna".

"Qui més ha apostat per Pedri és el Barça. Hi va haver un equip que al final va oferir més diners que el Barça, un equip d'Espanya. Però nosaltres vàrem complir amb la nostra paraula".

"Igual al Madrid, per la filosofia de cada club, no sé si hagués tingut el mateix protagonisme".

"És una sorpresa, també per al Barça. Tot el que Pedri aconsegueixi m'alegraré molt per ell i pel Barça, que és qui més ha apostat pel noi".

"El noi ha anat a la casa perfecta i està amb el millor jugador del món, que això l'ajuda a desenvolupar-se molt millor. Se li ha donat tot per ser protagonista en un Barça que necessitava apostar pels joves i pel planter. I sobre de petit ja era de Barça. És un somni... ".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?