Deportes

Entrevista a Carles Tusquets: "Desitjo que Koeman segueixi al Barça, és l'arquitecte d'aquest canvi de cicle"

El fins ara president de la Comissió Gestora del club ha fet repàs dels seus mesos al front de l'entitat blaugrana i ens ha parlat sobre els deures que li deixa a Joan Laporta i sobre noms propis com Haaland, Leo Messi o Ronald Koeman.

Entrevista a Carles Tusquets: "Desitjo que Koeman segueixi al Barça, és l'arquitecte d'aquest canvi de cicle"

Entrevista a Carles Tusquets: "Desitjo que Koeman segueixi al Barça, és l'arquitecte d'aquest canvi de cicle"

17:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1616080775942/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ja realitzat l’acte d’investidura de Joan Laporta com a nou president del Barça, el seu “predecessor” Carles Tusquets va cedir el testimoni del comandament de l'entitat i el que va ser president de la Comissió Gestora s’ha passat pel micròfons del Què t’hi jugues! per analitzar els deures que li deixa a Laporta i per parlar sobre noms propis com Haaland, Leo Messi o Ronald Koeman.

Tusquets ha començat fent record de la tensió que va patir quan es va trobar al club en una situació pandèmica més agreujada que l’actual i amb la missió de convocar eleccions amb la major brevetat possible. Segons ha explicat, “el marge de temps era molt ajustat i havíem de garantir la màxima participació. El senyor Tusquets assegura que se sent molt orgullós de tot el recolzament que ha tingut i de la feina de tots els treballadors del club.

Sobre la possibilitat de plantejar-se un gran fitxatge com el de Erling Braut Haaland de cara a la temporada vinent, Carles Tusquets ha estat contundent i ha assegurat que si es compleixen determinats factors, és possible. “El primer d’aquest factors és reduir la massa salarial, que actualment s’apropa al 90% i la recomanació de la UEFA és que sigui inferior al 70%. Altres de les funcions que hauria de fer el club seria vendre jugadors, rejovenir la plantilla i dur a terme operacions del Barça Corporate”. Tusquets reconeix que ha treballat en conseguir quatre ofertes d’entre 200 i 300 milions d’euros pel 49% d’aquestes 4 unitats de negoci (Barça Academy, Barça Innovation Hub, Barça Licensing and Merchandising (BLM) i Barça Studios)

Al final de l’entrevista, Tusquets no ha volgut pronunciar-se sobre la renovació del capità del primer equip, Leo Messi, però sí ha afirmat rotundament el seu desig que Koeman continuï la temporada vinent. “Desitjo que segueixi. És un home valent, és un home de la casa, estima el club i va ser el primer que va dir que li paguéssim quan poguéssim, això va ajudar molt amb la negociació dels jugadors. Li estic molt agraït per la seva predisposició inicial. A més, aposta pels joves i la pedrera, entén que estem en canvi de cicle... L'arquitecte d'aquest canvi és ell".

Preguntat per Ramon Planes, també ha expressat el seu desig que l'actual secretari tècnic continuï al club.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00