Deportes

Els detalls de la tornada de públic al Johan Cruyff

El Barça B - Cornellà tindrà 1.000 persones al camp i el club farà controls exhaustius

Els detalls del retorn del públic a l'estadi Johan Cruyff

Els detalls del retorn del públic a l'estadi Johan Cruyff

02:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1616081969453/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça obre les portes pel partit entre el Barça B i el Cornellà. El públic tornarà a veure un partit de futbol a can Barça molt temps després. Avui a les 11 s’ha obert un formulari al web del club per demanar entrades.

Aquest formulari és exclusiu per a socis i tanca divendres a les 11. En total, 1.000 entrades disponibles que seran otorgades per ordre de petició. Si els socis no arriben a les peticions, divendres s’obrirà al públic general.

Cada soci pot demanar 2 entrades i haurà de facilitar les dades dels assistents (nom, DNI, correu electrònic…). Les entrades seran nominals però cada soci pot entregar-li les entrades a qui vulgui, sempre que es passin les dades dels assistents al club.

A les portes del camp es comprovarà la identitat de qui accedeix al camp a part d’efectuar controls d’higiene, temperatura i altres formalismes per intentar evitar la propagació de la COVID 19.

El derbi juvenil, a porta tancada

El duel entre el Barça i l’Espanyol juvenil d’aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva (camp 7) serà a porta tancada. Només es permetrà entrada a familiars I el club decidirà en les properes hores si poden entrar un o dos familiars.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00