Jueves, 15 de Abril de 2021

Otras localidades

La motxilla pesava massa

L'Spar Girona ha estat a distància de guanyar el partit en tot moment, ha arribat a tenir un +7 al segon quart, però ha tornat a perdre contra un Perfumerías superior.

Frida Eldebrink, amb 16 punts, ha estat la millor jugadora de l'Spar aquest vespre.

Frida Eldebrink, amb 16 punts, ha estat la millor jugadora de l'Spar aquest vespre. / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

L'Spar Girona no jugarà la final a quatre de l'Eurolliga. Ho farà Perfumerías Avenida, que ha estat superior en el global dels dos partits. Avui, l'equip gironí ha estat més a prop que dimecres de guanyar el partit, ha acariciat la possibilitat d'igualar l'eliminatòria -ha arribat a tenir un +7 quan havia de remuntar 8 punts- però ha acabat sucumbint contra un super-equip que, a més, ha jugat amb un extra de motivació pel que havia passat fa molt poc a la Copa.

L’Uni ha començat bé, trobant Reisingerova amb avantatge i la txeca ho ha aprofitat anotant 4 dels 6 primers punts de l’equip. Després d’un triple de Frida Eldebrink, les gironines han obtingut la major renda del primer quart, un +3 (6-9) que Hoff i Hayes han capgirat en un tres i no res i han posat Perfumerías per davant de marcador per primer cop (11-9).

Les salmantines, amb molta duresa i poc càstig de faltes, han ajustat la defensa, l’Spar s’hi ha estavellat i n’ha sortit mal parat perquè Eldebrink, Reisingerova i Labuckiene han acabat el primer quart amb 2 faltes cadascuna. Amb tot, al marcador hi havia un 18-15 esperançador.

L’inici del segon quart ha estat dolent, amb pèrdues de pilota, desencert en el llançament –ni tan sols els tirs alliberats entraven- un balanç defensiu millorable i un Perfu entonat, que s’ha arribat a situar amb un +8 (23-15).

L’Uni ho ha capgirat amb un 0-12 després d’un temps mort demanat per Alfred Julbe al que n'hi ha seguit, gairebé de manera inmediata, un de Roberto Íñiguez. Girona ha ocupat bé la zona, dificultant la circulació de Perfumerías i, a la cistella contrària, ha sabut treure profit de l'espai lliure que hi havia a la mitja distància; sobretot Frida Eldebrink, que ha arribat al descans amb 11 punts havent anotat només un sol triple.

Si al primer quart, l’Spar s’ha carregat de faltes, al segon ha estat Perfumerías qui ha tingut problemes. Hayes i Milic ja en tenien 3 quan encara quedaven quasi 5 minuts per jugar-se mentre que Labuckiene i Eldebrink aguantaven amb 2.

Després del primer bàsquet de Sonja Vasic -un triple- l’Spar ha obtingut la renda màxima, un 25-32 a 2:28 per al descans que Salamanca ha maquillat amb una cistella de Sílvia Domínguez a l’última dècima de possessió i un triple de Cazorla (32-34).

El tercer quart ha estat un intercanvi de cistelles intens. Rèplica i contrarèplica amb Hayes i Eldebrink com a protagonistes. La nord-americana n'ha anotat dos des de casa seva abans de cometre la quarta falta, que podria haver anat acompanyada d'una tècnica que l'hagués eliminat si els àrbitres haguessin estat tan primmirats com amb Maria Araújo, a qui sí que han pitat tècnica per tirar-se a terra després de fallar un triple. Reisingerova ha comès la quarta falta quan encara quedava un món.

L'Uni, que fins aquest moment havia controlat força bé el rebot, ha començat a tenir problemes i ha arribat al final del parcial 2 punts per sota (54-52) i a 10 d'igualar l'eliminatòria.

L'últim quart es plantejava com un tot o res però Katie Lou Samuelson i Hoff s'han encarregat de deixar ben clar que avui Girona no es sortiria amb la seva. La defensa de Perfu ha estat asfixiant, com sempre al límit de la falta o més enllà, i només Araújo, amb accions individuals, ha permès aguantar el tipus fins ben bé el final.

Alfred Julbe estava visiblement molest amb el criteri arbitral i li han acabat pitant una tècnica quan quedaven 7 segons per al final.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?