Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

SER Penedès-Garraf organitza "Amb veu de dona", unes jornades informatives on la dona és la protagonista

Aquesta jornada informativa serà el divendres 26 de març a Clos La Plana de Sant Pere de Ribes

Vilafranca del Penedès

La Cadena SER Penedès-Garraf organitza a Sant Pere de Ribes una nova edició d’Amb Veu de Dona, una jornada en què les dones són les protagonistes.

Al llarg del matí del proper 26 de març escoltarem les experiències vitals i la visió del món amb dones de diferents àmbits i professions.

Ho faran des de la sala d’actes de Clos La Plana de Sant Pere de Ribes i a través de diverses taules rodones, conferències i entrevistes.

La taula rodona que obrirà l’acte serà “Promovent la igualtat des de les institucions” i participaran l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; la regidora d’Igualtat de gènere de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Antonia Pulido i l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo.

Seguidament, es debatrà sobre si “La feina té gènere”, Albert Cirujeda gerent a Bombons Cudié ens explicarà la seva experiència empresarial i debatrem amb diverses emprenedores i empresàries de les comarques del Penedès-Garraf. A les jornades Amb Veu de Dona també es tractarà “L’empoderament de la dona i com sentir-se més fortes” o com “Promoure la igualtat dins de les empreses”. L’acte es tancarà amb una xerrada sobre com s’ha afrontat la crisis del Covid al Garraf.

Aquesta jornada estarà presentada pel periodista Carles Gala i es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la Cadena SER Catalunya i a través de la pròpia web www.sercatalunya.cat . Les places presencials per assistir a l’acte són limitades i es poden reservar trucant al 647 30 87 28.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00