Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Deportes

Secció 'Futbol català': "Feia molt de temps que necessitàvem viure un partit amb els aficionats"

Escoltem les veus dels aficionats i conversem amb Àlex Cano (CE Europa) i Jose Ortega (CF Terrassa) després del cap setmana on ha tornat el públic als estadis del futbolcat.

Secció 'Futbol català': el retorn del públic als partits

Secció 'Futbol català': el retorn del públic als partits

12:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1616423347665/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ha tornat el públic als estadis del futbol català. En parlem amb el Marc Marbà i dos jugadors de Tercera Divisió, dos capitans, dos protagonistes importants per Europa i Terrassa respectivament: l'Àlex Cano i el Jose Ortega.

Des de 2ab, 3a divisió, categories territorials i de futbol base... A la secció futbolcat el Marc Marbà ens ha apropat el so d'aquest retorn de l'afició als diferents camps de futbol: el Narcís Sala, La Guineueta, Terrassa...A tots ells amb un 50% d'aforament i un màxim de 1.000 assistents.

És el cas també de l'Estadi Johan Cruyff, on aquest diumenge hi va tornar l'afició culer per veure el Barça B davant del Cornellà. Santi Obvalle ens ha apropat el testimoni d'algunes de les persones que van poder gaudir del partit: "Molta emoció, molt content, amb ganes de tornar a veure esport en diecte i animar a l'equip", explicaven els socis i sòcies.

A tot això, al 'Què t'hi Jugues hem conversat amb jugadors que han pogut disputar partits amb públic aquest cap de setmana. És el cas de l'Àlex Cano, capità de l'Europa i de Jose Ortega, porter del Terrassa.

Àlex Cano: "Feia molt de temps que necessitàvem viure un partit amb els aficionats. Quan no hi són et falta alguna cosa, que marquis i no s'escolti a ningú... Mai ho havíem viscut, encara que sigui amb aforament limitat, val la pena".

Jose Ortega: "A la porteria tinc l'afició molt a prop, tant la local com la visitant. Està clar que quan la tens en contra intenten treure't del partit, però jo prefereixo jugar amb afició sempre, és motivant".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00