Viernes, 16 de Abril de 2021

Otras localidades

HORA 25 EN DIRECTO HORA 25 EN DIRECTO Especial de 'Hora 25' desde Alcázar de San Juan (Ciudad Real)

Menorca té ara dos brots actius de Covid

Un de 11 persones i un altre de 3

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Menorca ha triplicat la incidència de la Covid en només una setmana. L’illa tenia el passat dia 15 una incidència acumulada a 14 dies de 7 casos per cada 100.000 habitants, i a dia d’avui aquesta xifra s’ha incrementat fins els 21 casos.

El portaveu del comitè Autonòmic de Malalties Infecciones, Javier Arranz, remarcava que la incidència a 7 dies ha augmentat fins als 17 casos, un fet que fa pensar que els casos continuaran pujant en els propers dies.

De fet, aquest dimarts s’han diagnosticat 2 casos més, cadascun dels quals pertanyent brots diferents. Per una banda, tenim el brot familiar i laboral ja actiu des de fa dies que ara augmenta a 11 persones i, d’altra banda, aquest altre contagi que es suma a dos casos ja diagnosticats i formen ara un nou brot de 3 persones. Els dos brots són de la varietat britànica del virus.

Aquesta tendència a l’alça ha aixecat les alarmes en el Govern, que veu amb preocupació com podríem estar davant de l’inici d’una quarta onada.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, adverteix de la preocupació de Govern, que veu com la variant britànica ara és la dominant, una variant molt més contagiosa que posa la incidència en les trobades socials.

En les darreres hores s’han notificat també 7 altes a Menorca, per tant, la xifra de pacients actius a l’illa és ara de 20 casos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?