Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

La Vall d'Albaida aconsegueix la "incidència de la normalitat"

Sols 3 municipis de la comarca tenen casos actius i sols un manté el risc baix

Foto recurs del carrer Martínez Valls d'Ontinyent

Foto recurs del carrer Martínez Valls d'Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Les bones noticies que setmana a setmana venim contant des de meitat de febrer a La Vall d’Albaida s’han completat en l’última actualització de dades per municipis, on la comarca ha caigut de risc baix a normalitat, el menor possible. Açò ha sigut possible degut a que sols 3 municipis continuen tenint casos de covid-19 actius: Ontinyent, L’Olleria i Albaida.

Ontinyent exemplifica la disminució de casos i si fa unes setmanes dèiem que la reducció estava sent més lenta que a la resta de capitals comarcals, però eixa tendència ja s’ha capgirat, i Ontinyent compta sols amb 6 casos actius, una incidència acumulada de 16.9, que es converteixen en 2 casos i una incidència de 5.6 si parlem sols de l’última setmana, el que significa que en els dos indicatius es troba en risc ‘normalitat’.

També en risc normalitat es troba Albaida amb 1 cas als últims 14 dies i cap en els últims 7 dies, una incidència a dos setmanes de 16.7, però ja hui deixarà d’estar actiu eixe cas, pel que si no hi ha contagis, Albaida també desapareixeria de la llista de casos actius.

L’únic municipi que es troba en risc baix és L’Olleria, a qui se li han decretat 3 casos als últims 14 dies amb una incidència acumulada de 35.8, mentre que en els últims 7 dies hi ha 1 cas i una incidència d’11.9 per cada 100.000 habitants.

Amb aquestes dades i amb 10 casos als últims 14 dies, 3 als últims 7, la comarca de La Vall d’Albaida es troba en una situació de normalitat, amb incidències de 12.2 i 3.7 respectivament, ambdós molt per baix del risc baix de contagis, que es a partir de 25 i de 10.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?