Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

Castalla

Antonio Bernabeu: "M'agradaria mantindre el nivell zero de contagis perquè seria bo per a tots"

L'alcalde de Castalla agraeix als ciutadans el seu esforç per reduir la incidència del coronavirus en la localitat que, a data de 21 de març, no tenia cap cas actiu segons les estadístiques de Sanitat i demana seguir les mesures de seguretat

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L’última actualització de les xifres del coronaviurs –a data de 21 de març- marca que a Castalla no hi ha cap cas positiu de COVID-19. L’alcalde, Antonio Bernabeu, subratlla aquesta bona situació a la qual s’ha arribat, entre d’altres coses, “gràcies a l’esforç” de la ciutadania però indica que no hi ha que baixar la guàrdia. “Demane que es continuen seguint les mesures de seguretat. M’agradaria mantindre el nivell zero de contagis perquè seria bo per a tots”, ha expressat a l’entrevista en Hoy por Hoy Alcoy.

En l'entrevista, ha explicat que ara està obert el temini perquè autònoms, microempreses i empreses de sectors colpejats per la crisis del coronavirus, i de Castalla, sol·liciten les ajudes del Pla Resistir, dotades amb 313.009 euros. El batlle també ha avançat que des de l’Ajuntament estan preparant un paquet d’ajudes addicional a aquest pla, que estarà dotat amb uns 150.000 euros, per a l’hostaleria de la localitat.

Reforç econòmic com el que han fet en la partida de Serveis Socials dels pressupostos de 2021 (fins als 653.575 euros) per a atendre als col·lectius vulnerables o les ajudes que reben des de diferents administracions, com la Generalitat o la Diputació, per construir un col·legi, la creació d’un pavelló poliesportiu o millorar els polígons industrials. Bernabeu, en l’entrevista que poden escoltar a l’inici d’aquest article, ha fet un repàs dels diferents projectes amb els quals estan treballant des del Consistori. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?