Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

Salut

Dr. De Salve: "El meu objectiu, la teva salut"

Parlem amb el doctor Antimo De Salve, professional amb 25 anys de trajectòria establert a Tarragona, especialitzat en Anestesiologia i Reanimació, tot i que des de fa quinze anys es dedica exclusivament al tractament del dolor. Ens descobreix la tècnica de l'ozonoteràpia.

El Dr. Antimo De Salve atèn pacients d'arreu del Camp de Tarragona.

El Dr. Antimo De Salve atèn pacients d'arreu del Camp de Tarragona. / Cedida

El doctor Antimo De Salve és un professional amb més de 25 anys de trajectòria, especialitzat en Anestesiologia i Reanimació, tot i que des de fa quinze anys es dedica exclusivament al tractament del dolor. El Dr. De Salve tracta el dolor no només com a símptoma, sinó com a malaltia, valorant en profunditat l'afectació física però també psicològica del pacient. En casos de fibromiàlgia o lesions de llarga durada és molt important aquesta doble diagnosi, apunta, perquè el dolor continuat en parts del cos molt localitzades també tenen afectació mental, com la fatiga o el cansament crònic.

Se centra en el dolor muscular i ossi, també enfocat cap a la medicina de l'esport: ha treballat com a responsable mèdic de la clínica mòbil del mundial de MotoGP. Tot i que al llarg de la seva llarga carrera com anestesista ha treballat amb moltes tècniques, entre elles les més habituals com podrien ser les infiltracions, apunta que la que li ha donat millors resultats és el tractament amb ozó, l'ozonoteràpia.

És una tècnica, explica, que fa 15 anys que utilitza: de forma local, injectant el gas directament al punt del dolor, o de forma sistèmica, en aquest cas per via rectal, amb una millora gairebé instantània, per la gran capacitat d'absorció en aquest segon cas. És especialment efectiu, explica, en casos d'hèrnies discals, lumbàlgies i dolors articulars. Té efectes antiinflamatoris i analgèsics, a més d'oxigenar la sang i afavorir la circulació.

De Salve explica que no calen sedants ni tractaments previs i que el procediment no és invasiu, permetent que el pacient surti pel seu propi peu després de cada sessió.

Consultes al Camp de Tarragona

El Dr. De Salve exerceix en centres mèdics tant de Reus com de Tarragona, on realitza l'atenció individualitzada de cada pacient. Podeu demanar consulta a la seva pàgina web, on també podreu consultar tots els tipus de tractament que duu a terme.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?