Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

Twitch de la SER Twitch de la SER En detalle en la SER: NutriScore, el sistema de etiquetado de alimentos

El Consell vol crear corredors segurs amb el Regne Unit

També es demana el tancament de les fronteres internacionals durant la Setmana Santa

Aeroport de Menorca

Aeroport de Menorca / Cadena SER

La presidenta del Consell, Susana Mora, insisteix en la necessitat que el Govern central apliqui mesures de restricció a l'accés internacional a Balears.

Mora assegura que davant l’increment dels contagis a Europa, és necessari que l’executiu central faci marxa enrere en la decisió de permetre l'arribada de turistes estrangers durant la Setmana Santa.

D'altra banda, Mora va traslladar la necessitat d'establir corredors segurs directes amb l'illa, especialment amb el Regne Unit, el principal mercat emissor, de cara a la temporada turística. Per Mora, garantir la connexió entre els dos territoris resulta imprescindible per a un desenvolupament òptim de la propera temporada, sobretot tenint en compte que Menorca presenta uns bons indicadors sanitaris i el Regne Unit és un dels països que estan més avançats en el ritme de vacunació.

Una altra de les peticions de la presidenta del Consell va ser la necessitat d'establir mecanismes perquè cada illa pugui rebre un tractament específic i diferenciat pel que fa a l'obertura d'espais aeris. Finalment, va sol·licitar la col·laboració del Govern central per garantir la millora de la connectivitat aèria d’un illa que pateix els efectes de la doble insularitat i que necessita de més rutes i preus competitius amb les principals ciutats espanyoles i europees.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?