Jueves, 06 de Mayo de 2021

Otras localidades

HABITATGE

L'habitatge s'encareix a Canillo i es confirma Escaldes com la parròquia més cara

Segons el darrer informe de la immobiliària Engels & Völkers, a la parròquia canillenca el cost per metre quadrat dels pisos s'ha encarit un 10%

Imatge del poble de Canillo.

Imatge del poble de Canillo. / Comú de Canillo

Segons el darrer informe de la immobiliària Engels & Völkers, a la parròquia canillenca el cost per metre quadrat dels pisos s’ha encarit un 10%, en part per les noves promocions exclusives que s’estan desenvolupant i també per l’empenta que dona la marca Grandvalira.

Sant Julià de Lòria té la mitjana de preus de compravenda i de lloguers més econòmics amb 2.850 euros el metre quadrat, per contra la vall central, especialment a Escaldes-Engordany concentra els més cars. Aquesta parròquia té tres de les zones amb el preu més elevat del país com és el Clot d’Emprivat, Can Diumenge i Sa Calma. Les altres dues són d’Andorra la Vella i estan a l’avinguda Meritxell i al Parc Guillemó. Les promocions més cares ara mateix són Laval, a Sa Calma i The White Angel a la capital.

Quan a la tipologia de client, un 60% de les operacions de compra de noves promocions al centre del país les fan andorrans, una dada que s’inverteix a la resta de parròquies. En el cas de les segons residències el 70% les adquireixen estrangers, principalment espanyols i francesos. Precisament els espanyols protagonitzen la meitat de totes les compres fetes per estrangers.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?