Sociedad

Francisco: "És difícil jugar bé i guanyar; centrem-nos en ser competitius"

El Girona recupera Bernardo i Bueno per al partit al camp del Sabadell i té els dubtes de Juanpe i Yoel Bárcenas.

Francisco ha fet llista de 23 però la podria variar en les pròximes hores. / Imatge: Girona FC

Girona

Pocs minuts després de derrotar l'Albacete en el temps de descompte, l'entrenador del Girona va admetre que no li havia agradat com havia jugat l'equip, "sobretot la primera meitat", però que el reconfortava "l'ànima" que havien tingut els seus jugadors per seguir lluitant fins al final.

Avui, 24 hores abans d'enfrontar-se al Sabadell, ha reiterat el propòsit de millora però ha tirat de pragmatisme: "per descomptat que hem de jugar millor però, en aquesta categoria, és difícil jugar molt bé, i (també és difícil) guanyar; i fer les dues coses, encara més, així que centrem-nos en ser competitius, centrem-nos en que tenim 45 punts i que esperem tornar de Sabadell amb 48".

Francisco, prèvia Sabadell

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1617108106261/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un partit que torna a ser un encreuament de camins per a un Girona que ha aconseguit encadenar dues victòries seguides i que segueix tenint oberta la finestra per intentar colar-se al play off. Guanyar la mateixa jornada que Rayo i Sporting -6è contra 5è- s'enfronten entre ells seria un pas important.

L'entrenador ha decidit convocar 23 jugadors per al partit de demà (19:00) però ja ha advertit que és una llista que podria variar perquè encara no han passat 48 hores de l'últim partit i té jugadors tocats físicament.

Francisco, prèvia Sabadell

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1617108180477/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El cas més evident és el central Juanpe, que ja va aguantar els 90 minuts tot i estar lesionat. Francisco diu que decidirà a l'últim moment si s'emporta al central canari però ha tornat a convocar el juvenil Arnau Martínez, de qui ha dit que, si juga, "no serà cap premi".

L'altre dubtós és Stuani, que només va jugar mitja hora contra l'Alba perquè encara no havia acabat de fer net dels problemes a l'abductor que li van impedir viatjar a Las Palmas. Però també és a la llista.

El que no hi és, de moment, és el panameny Yoel Bárcenas, que ja està alliberat del compromís amb la seva selecció però que no té assegurada la connexió de vols que li permetin ser a la Nova Creu Alta en condicions. Francisco ha convocat el jugador del filial Pau Víctor però ha donat a entendre que si Bárcenas arriba a temps, tindrà prioritat.

Els que segur que tornen són els centrals Bueno i Bernardo, cosa que obre la porta a recuperar el 3-5-2 amb el que l'equip va guanyar a Las Palmas tot i que Francisco no ho ha volgut confirmar, però tampoc ho ha desmentit. És un sistema que també utilitza el Sabadell, "però només quan tenen la possessió de la pilota; quan defensen, solen fer una línia de 4", ha advertit l'entrenador.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00