Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Baixen els casos actius a La Vall d'Albaida... però augmenten els municipis

La crisi de la covid-19 a la comarca continua controlada, però l'augment dels municipis on hi ha algún cas i la proximitat de la Setmana Santa compliquen les coses

Centre de salut de Benigànim / Benigànim

Ontinyent

Un nou dimarts la Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades de la covid-19 per municipis, i una nova actualització a La Vall d'Albaida podem respirar més o menys tranquils. Una noticia bona, tornen a baixar els contagis, i una mala, tornen a augmentar el nombre de municipis amb casos.

Des de l'anterior actualització torna a sorprendre l'evolució i millora a Ontinyent. La capital de La Vall d'Albaida no ha tingut cap contagi des de l'anterior i té sols 2 casos actius. La xifra total des de març es manté en 3.372.

Amb aquestes xifres Ontinyent ha deixat de ser el municipi amb més casos de la comarca, ja que també amb 2 estan Quatretonda, L'Olleria i Benigànim.

Cal lamentar que ha tornat a entrar a la llista de casos Llutxent amb 1 nou cas positiu confirmat.

En total son 9 els casos positius a La Vall d'Albaida, una taxa molt baixa de contagis que fa veure que les coses continuen fent-se bé abans del que serà un moment clau com és la Setmana Santa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00