Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Baixen els casos actius a La Vall d'Albaida... però augmenten els municipis

La crisi de la covid-19 a la comarca continua controlada, però l'augment dels municipis on hi ha algún cas i la proximitat de la Setmana Santa compliquen les coses

Centre de salut de Benigànim

Centre de salut de Benigànim / Benigànim

Un nou dimarts la Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades de la covid-19 per municipis, i una nova actualització a La Vall d'Albaida podem respirar més o menys tranquils. Una noticia bona, tornen a baixar els contagis, i una mala, tornen a augmentar el nombre de municipis amb casos.

Des de l'anterior actualització torna a sorprendre l'evolució i millora a Ontinyent. La capital de La Vall d'Albaida no ha tingut cap contagi des de l'anterior i té sols 2 casos actius. La xifra total des de març es manté en 3.372.

Amb aquestes xifres Ontinyent ha deixat de ser el municipi amb més casos de la comarca, ja que també amb 2 estan Quatretonda, L'Olleria i Benigànim.

Cal lamentar que ha tornat a entrar a la llista de casos Llutxent amb 1 nou cas positiu confirmat.

En total son 9 els casos positius a La Vall d'Albaida, una taxa molt baixa de contagis que fa veure que les coses continuen fent-se bé abans del que serà un moment clau com és la Setmana Santa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?