Lunes, 27 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Les escoles públiques de Salt reclamen més polítiques per evitar la segregació

Els experts precisament creuen que els mapes escolars que s'estan creant en algunes ciutats com Girona són només un primer pas en la lluita contra la segregació escolar

Una família anant a l'escola

Una família anant a l'escola / Jordi Altesa

Les escoles públiques de Salt reclamen polítiques per evitar la segregació escolar, com controlar més la preinscripció. Creuen que també cal una educació per a la població general per evitar el racisme a les aules.

La directora de l’escola pública La Farga de Salt, Natàlia Nadal, diu que el primer punt per evitar la segregació és que hi hagi més control a la preinscripció escolar.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

A més, diu que aquesta segregació s’acaba convertint en una fractura social al municipi i en racisme. El 98 per cent dels alumnes de La Farga són fills d’immigrants.

La zonificació

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Els experts precisament creuen que els mapes escolars que s’estan creant en algunes ciutats com Girona són només un primer pas en la lluita contra la segregació escolar.

Els ajuntaments treballen, per exemple, en l’educació 360 - que inclou les activitats extraescolars - i en el vincle amb les associacions de mares i pares.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?