Sociedad

Bernardo i Samu Saiz, K.O.

El defensa central colombià es perdrà un mínim de quatre partits i el mitja punta un parell.

Samu Saiz posant-se la mà a la cuixa dreta després de marcar contra la Ponferradina. / Imatge: LFP

Girona

Males notícies per a l'entrenador del Girona, Francisco, que avui ha sabut que no podrà comptar amb dos puntals de l'equip en un tram de calendari que pot ser determinant per les aspiracions d'entrar a play off.

El defensa central Bernardo Espinosa estarà un mínim de quatre setmanes de baixa degut a una lesió a bessó de la cuixa esquerra mentre que el mitja punta Samu Saiz haurà de reposar quinze dies per una lesió als isquiotibials de la cama dreta, una lesió que es va produir just quan feia el xut que va significar el 2-0 contra la Ponferradina i que ja el va obligar a abandonar el camp al principi de la segona part.

En el cas de Bernardo, la convalescència li impedirà jugar al camp del Rayo Vallecano i Real Oviedo i a Montilivi contra el Real Zaragoza i Tenerife en el menor dels casos. Samu Saiz, en principi, només haurà de guardar repós contra el Rayo i contra el Zaragoza.

Tots dos són jugadors importants als esquemes de Francisco. Bernardo és el líder de la defensa i ha jugat el 87% dels minuts. Ha estat titular en 29 dels 33 partits d'aquesta temporada i només va començar com a suplent al camp de l'Almería, on va ser expulsat un quart d'hora després d'entrar.

La seva baixa afecta una línia que ja anava coixa d'efectius perquè el canari Juanpe també és dubte per al pròxim partit. Això vol dir que el juvenil Arnau Martínez, que ha disputat sencers els tres últims partits, aspira a seguir tenint minuts amb el primer equip.

Samu Saiz també és un jugador amb molts minuts a les cames i excepte un tram de calendari curt en què el tècnic el va relegar a la suplència, gairebé sempre ha estat titular. La lesió, a més, estronca el seu millor moment de la temporada i just quan havia aconseguit encadenar dues jornades consecutives marcant.