Viernes, 23 de Julio de 2021

Otras localidades

TALENTOS EN TWITCH TALENTOS EN TWITCH Sigue en directo la Gala 2 de 'Talentos' en el Twitch de la Cadena SER

Els secrets de la mona de Messi

Conversem amb Christian Escribà, qui aquest dilluns li va fer entrega d'una espectacular mona a Leo Messi.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

"No marxis Leo, si marxes... m'emporto la mona". Això li va dir Christian Escribà a Leo Messi quan li va fer entrega d'una espectacular mona aquest passat dilluns. La imatge del famós pastisser al costat de Messi i de la seva mona s'ha viralitzat a xarxes i hem parlat sobre aquesta escena amb el mateix Escribà al 'Què t'hi Jugues!'.

Escribà ens ha donat detalls sobre la mona, sobre el perquè dels ninots d'Among Us com a protagonistes, sobre l'escena del fill de Messi (Thiago) a terra i també al voltant de l'anècdota de demanar-li que es quedi al Barça. En aquest darrer aspecte, explica el Christian que Messi va riure molt quan li va fer el gest de demanar que es quedi.

 

Detalls sobre la temàtica

"La mona era pel Thiago, però va acabar sent per tota la família Messi i el missatge era en plan: 'Família Messi, ¡quedaros!'". Sobre la temàtica de la mona, explica el Christian que "Habitualment sempre es fa una mona del Barça i que per fer una cosa diferent i, ja que aquest any l'Among Us ha creat furor, doncs vaig preguntar a la família i em van confirmar que Messi està encantat amb aquest joc".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?