Deportes

Els secrets de la mona de Messi

Conversem amb Christian Escribà, qui aquest dilluns li va fer entrega d'una espectacular mona a Leo Messi.

Els secrets de la mona de Messi, amb Christian Escribà

Els secrets de la mona de Messi, amb Christian Escribà

07:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1617715257730/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

"No marxis Leo, si marxes... m'emporto la mona". Això li va dir Christian Escribà a Leo Messi quan li va fer entrega d'una espectacular mona aquest passat dilluns. La imatge del famós pastisser al costat de Messi i de la seva mona s'ha viralitzat a xarxes i hem parlat sobre aquesta escena amb el mateix Escribà al 'Què t'hi Jugues!'.

Escribà ens ha donat detalls sobre la mona, sobre el perquè dels ninots d'Among Us com a protagonistes, sobre l'escena del fill de Messi (Thiago) a terra i també al voltant de l'anècdota de demanar-li que es quedi al Barça. En aquest darrer aspecte, explica el Christian que Messi va riure molt quan li va fer el gest de demanar que es quedi.

Detalls sobre la temàtica

"La mona era pel Thiago, però va acabar sent per tota la família Messi i el missatge era en plan: 'Família Messi, ¡quedaros!'". Sobre la temàtica de la mona, explica el Christian que "Habitualment sempre es fa una mona del Barça i que per fer una cosa diferent i, ja que aquest any l'Among Us ha creat furor, doncs vaig preguntar a la família i em van confirmar que Messi està encantat amb aquest joc".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00