Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

Cultura

Alcoi abraçarà aquest divendres l'homenatge a Pep Cortés

Teatre, música i testimonis de record a l'actor i director configuren l'espectacle que acollirà el Teatre Calderón d'Alcoi

El Teatre Calderón d’Alcoi alçarà aquest divendres el seu teló per a un espectacle ben especial. A les 19:30 hores s’iniciarà l’homenatge a Pep Cortés en què, a través de la música, el teatre i testimonis, es recordarà a l’actor i director teatral alcoià que va faltar en desembre de 2019.

És Pep Cortés. Teatre i vida, una iniciativa conjunta de la companyia La Dependent, l’Ajuntament d’Alcoi, l’Institut Valencià de Cultura i la Universitat Jaume I de Castelló, amb la col·laboració de la Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L’homenatge estarà presentat per Juanjo Prats i Pepa Miralles i es podran veure fragments d’obres en que va participar o dirigir Pep, es projectarà una entrevista que li va fer l’acadèmic de l’AVL Lluís Messeguer o escoltar en directe temes escollits d’espectacles vinculats a Cortés i que seran interpretats pel conjunt musical dirigit per Panchi Vivó.

Joanfra Rozalén, de La Dependent, ha estat en Hoy por hoy Alcoy per donar més detalls d'este espectacle homenatge a Pep Cortés. Podeu tornar a escoltar l’entrevista a l’inici d’aquest article.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?