Miércoles, 21 de Abril de 2021

Otras localidades

La Setmana Santa ha reduït en un 2 per cent el nombre d'aturats

Els restauradors només han tret la meitat de personal de l'ERTO per les restriccions d'horaris, que segueixen vigents

Una trabajadora atiende con una mascarilla protectora durante el primer día laborable de la segunda semana desde que se decretó el estado de alarma en el país a consecuencia del coronavirus

Una trabajadora atiende con una mascarilla protectora durante el primer día laborable de la segunda semana desde que se decretó el estado de alarma en el país a consecuencia del coronavirus / David Zorrakino - Europa Press (Europa Press)

 En l’últim mes 3.900 persones s’han afiliat a la Seguretat Social, i les comarques de Girona tornen a baixar de la barrera psicològica dels 50.000 aturats. Ara són 49.600.Una baixada que es concentra sobretot al sector serveis, després que es relaxéssin algunes mesures com l’obertura de les botigues al cap de setmana i l’aixecament del confinament comarcal, que s'ha traduït en bones dades pel sector turístic aquesta Setmana Santa.

Tot i això, la presidenta dels Bars i Restaurants de la Cerdanya, Nati Bover, assegura que les restriccions d’aforament que segueixen vigents han fet que només hagin tret la meitat de personal dels ERTO.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La crisi de la covid ha provocat que ara hi hagi un 26% més d'aturats que fa un any, quan va esclatar la pandèmia. 17 mil persones segueixen en un ERTO, i segons les dades de la Generalitat, aquest últim mes hi havia 132 mil demandants de feina.

Aguantar fins a l'estiu

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

A partir d’ara, la preocupació dels hotelers és poder seguir omplint fins que arribi la temporada d’estiu. A Lloret, esperen que la vacunació faciliti l’arribada dels primers visitants internacionals al juny.

Aquesta Setmana Santa han obert un bloc de 56 apartaments d’aquest grup. Han omplert amb turistes de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?