Sociedad
MOBILITAT

Catalunya torna al confinament comarcal però no afectarà la mobilitat amb Andorra

El Procicat ha pres la decisió davant l'empitjorament de les dades sanitàries, tot i que encara no es veuen els efectes de les vacances de Setmana Santa

Catalunya torna al confinament comarcal però no afectarà la mobilitat amb Andorra / Arxiu ANA

Andorra la Vella

El Procicat ha pres la decisió davant l’empitjorament de les dades sanitàries, tot i que encara no es veuen els efectes de les vacances de Setmana Santa.

La mesura entrarà en vigor divendres per evitar una sortida de vehicles el cap de setmana. La mesura estarà en vigor de dilluns a diumenge. Aquesta decisió, però no tindrà afectacions en la mobilitat amb el Principat i, per tant, els andorrans podran anar a Catalunya on s’hauran de quedar a la comarca de destí i seguir les restriccions vigents. Així mateix, es podrà rebre visitants, que podran sortir de la seva comarca per venir al Principat.

El ministre portaveu, Eric Jover, ha manifestat que no consideren oportú posar barreres sanitàries als turistes catalans.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha tornat a demanar limitar les interaccions socials amb les persones del lloc de destinació i no viatjar amb amics, sinó amb el grup bombolla. Així mateix, des de Govern demana portar identificada la destinació i la motivació del viatge.

 


 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00