Jueves, 13 de Mayo de 2021

Otras localidades

Més intervencions grupals per fer front a "l'allau" de peticions de salut mental

Els professionals de les comarques de Girona aposten per fer intervencions grupals per tal d'atendre un increment derivat de la pandèmia

Dos menors en patinet.

Dos menors en patinet. / Imatge: ACN

Un auge que es produeix des de finals de l’any passat, just quan va tornar a créixer el nombre de casos de Coronavirus després de l’estiu. Hi ha més trastorns alimentaris, addiccions a jocs on line i també més problemes de socialització amb joves que ni surten de casa.

Hi ha més casos però són el mateix personal, una situació que fa que s’opti per gestionar amb sessions de grups, com explica la cap de salut mental infantil i adolescent al Gironès i al Pla de l’Estany, Cristina Lombardía.

La pandèmia ha deixat joves amb més por, més dificultats per dormir i això també repercuteix en els resultats acadèmics. Els professionals intervenen també a famílies on no hi ha problemes de salut mental però per evitar que la tensió que tenen els menors sumada a la dels pares acabin convertint-se en olles a pressió.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?