Jueves, 13 de Mayo de 2021

Otras localidades

Turismo

El Cercle d'Economia veu bones perspectives per aquest estiu

Si el juny permte l'arribada de turistes la campanya serà molt millor del que s'espera ara

Els hotels illencs, ara buits, podrien començar a omplir-se al maig.

Els hotels illencs, ara buits, podrien començar a omplir-se al maig. / PIXABAY.

La temporada turística d’enguany podria ser bastant millor que la de l’any passat. Tot dependrà de si es pot avançar l’arribada de turistes al mes de juny o maig. Així consta a l’informe de conjuntura econòmica d'abril del Cercle d’Economia de Menorca. Juliol i agost ja van funcionar el 2020 gràcies al turisme nacional. Si s’aconsegueix estirar la campanya al juny i al setembre els resultats seran millors del que s’espera ara.

En aquest cas es confia molt en el mercat britànic que té previst obrir les seves fronteres el 17 de maig per a permetre la sortida dels seus ciutadans per viatges de plaer. L'economista Joan Sánchez opina que, si a Menorca hi ha un bon ritme de vacunació i control de la pandèmia, podriem tenir un estiu millor de l’esperat gràcies als visitants espanyols i britànics.

En aquest sentit, Sànchez apunta que el nivell de confiança empresarial comença a créixer i ja es troba al 98,8 a Menorca quan l’índex neutre, on ja no es pot parlar de desconfiança, és 100. A les Illes és de 96,7. Sánchez recorda que si aquest indicatiu és superior a 100 els empresaris confien en el futur, inverteixen en els seus negocis i contracten gent desenvolupant l’economia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?