Sociedad
CALDES

Caldes ja té els projectes guanyadors a l'espera d'unificar-los en un de sol

Rosa Gili va ser l'encarregada d'entregar els premis a les propostes guanyadores de cadascuna de les branques que preveu el projecte

La cònsol major, Rosa Gili, en el discurs abans de l'entrega dels premis del projecte Caldes. / A.S.

Andorra la Vella

La cònsol major, Rosa Gili, va ser l’encarregada d’entregar els premis a les propostes guanyadores de cadascuna de les branques que preveu el projecte Caldes, que ha de dinamitzar la part alta de la parròquia. En total s’ha premiat nou dels 25 projectes, tres per la vessant artística sobre les aigües termals, tres més per dinamitzar la zona culturalment i les tres últimes per impulsar el comerç de proximitat.

Javier Balmaseda amb l’obra “L’aigua i la forma” s’ha endut el primer premi en la primera categoria. Jennifer Ferrer i “Roc i la Ninfa” ho ha fet en la segona i Arnau Colomines i Lara de Miguel, responsables de “Caldes MRKT” han quedat primers en el tercer. Precisament colomines destacava la importància de diversificar la part comercial per atraure més gent

A partir d’aquestes nou propostes, la corporació desenvoluparà un projecte unitari que respectarà l’autoria de cadascun d’ells. A més, Gili va afirmar que fins i tot es poden incloure aspectes d’algun dels projectes que finalment no ha estat premiat.

Malgrat que la idea inicial era precisament un únic projecte que aglutinés les tres branques, cap de les 25 propostes ho contemplava, per tant, s’ha decidit premiar cadascuna d’elles i fer un mix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00