Sociedad

"El MWC 2021 envia un missatge d'esperança al món"

El director del Mobile World Congress, John Hoffman, assegura que l'edició d'aquest any, prevista per a finals de juny a Barcelona, envia un missatge d'esperança al món: el retorn de l'activitat econòmica

El director del Mobile World Congress John Hoffman / David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Malgrat les sonades baixes presencials que s’han anunciat les darreres setmanes, el director de la GSMA, John Hoffman, diu que està rebent moltes trucades d'organitzadors de grans esdeveniments interessats en que l’edició 2021 del Mobile World Congress –prevista per a finals de juny a Barcelona– surti bé. Hoffman admet que la pandèmia no ho posa fàcil, però que ha arribat el moment de saltar al terreny de joc.

“Els ulls del món estaran posats molt aviat a Barcelona. Miraran si ensopeguem. A tothom li agrada veure a l'altre com cau. Som conscients que estem començant la partida”.

"El MWC 2021 tindrà un significat especial. Envia un missatge d'esperança. Torna el negoci. I encara més important, recorda al món tot el que Barcelona, Catalunya i Espanya pot oferir al món. Una reobertura".

Hoffman, que ha participat a la cloenda de les jornades sobre reactivació econòmica Barcelona reAct organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, també ha afirmat que els congressos mai tornaran a ser com abans i que ja té algunes idees per les futures edicions del MWC. Idees que prepara amb un centre de recerca de Barcelona i que, segons ha dit, aviat donarà a conèixer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00