Sociedad
Deporte orientación

El Centre Excursionista Alcoi s'inicia en Mountain bike orienteering

Aquest esport es barreja l'aventura i l'esport, la bicicleta i l'orientació

Nova modalitar per al CEA / CEA

El Centre Excursionista Alcoi va participar en una nova modalitat que combina diferents disciplines dins de l'orientació. El club explica la seua experiència. 

"MTBO. Aquestes són les sigles de la modalitat esportiva Mountain bike orienteering. En aquest esport es barreja l’aventura i l’esport, la bicicleta i l’orientació. En MTB-O hi ha uns punts de pas o punts de control (balises), per on cada esportista ha de decidir, amb l'ajuda d'un mapa, la ruta que seguirà. Els i les participants han de tindre una gran agilitat mental, perquè de les decisions que es prenena cada moment dependrà el resultat final que obtinguen. Hi ha diverses rutes per arribar a cadascun dels punts control, algunes més planes, altres amb més desnivell, hi ha de curtes i de llargues. Una bona forma física i la una correcta interpretació del mapa són determinats per a finalitzar la carrera en les posicions més elevades de la classificació.

I és que aquest passat cap de setmana (17 i 18 d’abril) a Puerto Lumbreras (Múrcia) es va celebrar el I Trofeu Costa Càlida MTB-O. Una carrera de la lliga espanyol MTB-O que incloïa un total de tres proves: sprint, mitja distància i llarga distància .

Amb moltes ganes de passar-ho bé i traure bons resultants, es varen desplaçar fins a Puerto Lumbreras: Miguel Sellés, Miguel Ángel Sellés, Juan Antonio Montes, Joan Montes i Raül Solbes. Una bona representació de la secció d’orientació del CEA.

Malgrat que aquesta modalitat esportiva no és el punt fort de la  secció, cal destacar la fantàstica actuació de Juan Antonio Montes Robles, amb una novena posició i sobretot la del seu fill Joan Montes Peidro guanyador en la categoria M-15"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00